Устройство за икономия на газ

  • 14,00лв.
  • с ДДС:14,00лв.
  • Код на продукт:a13
  • Наличност:В наличност

  НЕО СОКЕТ / NEO SOCKET устройство за пестене на гориво! Това малко устройство ви ..

 

НЕО СОКЕТ / NEO SOCKET устройство за пестене на гориво!

Това малко устройство ви помага да спестите от 10% до 30% гориво!


Какво представлява Neo Socket?
Neo Socket е нова патентована технология, устройство, което ви позволява да спестите от 10% до 30 % гориво. Това устройство пуснато за първи път в Хокайдо, Япония, в момента се ползва широко по целия свят.

Освен, че пести гориво, това малко устройство подпомага ускорението на автомобила, и подобрява работата на електрическата система в колата, включително тази на стерео уредбата, климатика, и светлините. То също добавя мощност на двигателя и удължава живота на акумулатора. Neo Socket намалява вредните емисии на колата ви, виновни за глобалните климатични промени. Това означава по-малко замърсяване и повече чист въздух. Neo Socket е лесен за използване и на достъпна цена. Просто включете устройството на мястото на запалката в колата ви и то започва да работи.

Как работи?
Neo Socket използва електролитни кондензатори - пасивни електрически компоненти, който могат да съхраняват електрическа енергия. Тази тяхна функция е често използвана в устройства за съхраняване на електрическа енергия. Електролитните кондензатори в Neo Socket обират излишъците на електрическа енергия, когато двигателя е разтоварен и ги "отпускат" когато се натовари, като по този начин облекчава работата му и компенсира недостига в електрическа верига чрез своя заряд.