Смарт гривна M2 Intelligence health bracelet

  • 25,00лв.
  • с ДДС:25,00лв.
  • Код на продукт: M2
  • Наличност:В наличност

ОСОБЕНОСТИ:Представяме ви нещо наистина полезно и иновативно - смарт гривна M2 Intelligence health b..

ОСОБЕНОСТИ:

Представяме ви нещо наистина полезно и иновативно - смарт гривна M2 Intelligence health bracelet. Тя съчетава в себе си множество устройства и функции. Ще улесни ежедневието ви и няма да се налага да купувате или да носите с вас още куп устройства. Ще помогне да организирате деня си. Може да се синхронизира с вашия мобилен телефон. Може да получите достъп до контактите и съобщенията си, да извършвате и приемайте обаждания. Притежава вградени говорител и микрофон. Bluetooth опцията позволява на гривната да функционира и като handsfree устройство.

ОПИСАНИЕ:

Смарт гривната е водоустойчива. IP стандартът, по който е изработена е IP65. Има Bluetooth нотификации - номера на позвъняващия. Може да изпраща и получава съобщения. Има часовник с будилник, напомняне за пропуснати повиквания, измерване на калории, известия за получаване на входящи повиквания. Може да се използва за измерване на пулса. При по-дълго застояване на едно място има напомняне. Така ви стимулира да се движите повече и да поддържате добра фигура и тонус. Има опция за измерване на изминато разстояние, която също дава мотивация. 

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Устройството работи с помощта на литиево-йонна полимерна батерия, чийто капацитет е 80 mAh. Времето за зареждане отнема около 1 - 2 часа. Режимът на готовност е около 7 - 10 дена. Съвместима е с операционните системи Android и IOS. Разработена е по иновативна смарт технология. Гривната е многофункционална. Има будилник, крачкомер, напомняне за обаждане, измерване на калории, дата, управление на съня. Свързва се чрез Bluetooth версия  4.2.

ДИЗАЙН:

Гривната има елегантен и модерен дизайн. Визията ѝ е стилна. Тя е изцяло в черен цвят. Дължината на каишката може да се коригира, според индивидуалните ви нужди. Устройството има голям OLED екран. Също така има и сензорен бутон за по-лесно управление. Гривната е изработена от висококачествени TPU, ABS и PC материали. Това я прави изключително устойчива. Моделът е унисекс – подходящ за мъже и жени, независимо от възрастта им. Би била красив аксесоар към всяка визия.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размер: 25,1 см * 2 см * 11 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Смарт гривна M2 Intelligence health bracelet;
  • Кабел за зареждане;
  • Упътване за употреба.