Поръчка


Работно време за поръчка по телефона :

Пон – Пет – от 09:00 – 18:00ч.
Събота – Почивен ден
Неделя – Почивен ден


Може да направите Вашата поръчка в сайта On-line ( 24 часа / всеки ден ).

Цената на всеки продукт е крайна с вкл. ДДС в български лева.

Правенето на поръчка от pokupkibg.com е лесно - разгледайте нашия магазин, изберете подходящия за Вас артикул.


1. НАЧИН ЗА ПОРЪЧКА:

Натиснете бутон "Поръчай" или "Избери Вариант".

Чрез натискането на "Поръчай" добавяте избрания артикул директно във Вашата кошница, след което можете да продължите да пазарувате или да завършите поръчката.

Бутон "Избери Вариант" ще срещнете при продукти, които имат различни опции, като цвят, например. За да добавите такъв продукт във Вашата кошница, задължително ще трябва да изберете подходящата за Вас опция от падащото меню или с отметка.

След като сте добавили желания артикул във Вашата кошница е необходимо да продължите със завършването на поръчката, като натиснете бутон "Направи Поръчка".

Следващата стъпка е да попълните необходимата информация за поръчката – място и дата на доставка, послание, специални инструкции, данни на получателя, Ваши данни. Оставете телефони за обратна връзка с Вас, в случай, че не можем да Ви открием на адреса или имаме допълнителни въпроси.

2МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ КАТО СЕ ОБАДИТЕ ДИРЕКТНО НА ТЕЛЕФОНА ЗА ВРЪЗКА  

0877 933 238

Ако имате специални инструкции, като предпочитан час на доставка или други особености, попълнете полето за Инструкции за поръчка/Коментар.

 

ВАЖНО!!! Ако поръчката ще бъде до офис на Еконт е нужно във полето за КОМЕНТАР да го напишете, както и до кой офис да е!

 

Ако сте нов клиент, може да направите регистрация и да си откриете акаунт и по този начин  да се възползвате от по-лесния и бърз начин за извършване на следващи поръчки, без да се налага да въвеждате всеки път Вашите данни.

Получаването на номер на поръчка и код за достъп Ви гарантира, че поръчката е приета и ще бъде доставена в посоченото време;

pokupkibg.com” не гарантира точността при изпълнение на поръчки, при които посочените данни са грешни или непълни.

 

ВАЖНО!!!

ДОСТАВКА:

1. Стоката ще бъде доставена с куриерска фирма „Еконт”. Времето за доставка е 48 часа;

2. Стоката ще бъде изпратена до 24 часа след потвърждаване на поръчката;

3. Можете да получите пратката на посочен от Вас адрес или офис на куриерска фирма „Еконт”;

4. Доставката не е включена в цената на стоката и е за Ваша сметка. Можете да се информирате за цената на доставката на страницата на ЕКОНТ.

Поръчки направени след 15:30 часа, се обработват на следващия работен ден, поръчки направени в петък след 15:30 часа, се обработват в понеделник.

 

" Pokupkibg.com " изпълнява поръчки за територията на Р. България.

Pokupkibg.com” си запазва правото да откаже дадена поръчка при невъзможност да бъде изпълнена в срок или поради форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи възстановява сумата на поръчката на клиента.

Цялата предоставена информация се използва от “ pokupkibg.com” единствено, за да бъде доставена Вашата поръчка коректно. “ pokupkibg.com” гарантира конфиденциалността на личните данни.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ " POKUPKIBG.COM"