Лого проектор за директно вграждане във врата на коли

  • 21,99лв.
  • с ДДС:21,99лв.
  • Код на продукт:lg-01
  • Наличност:В наличност

ХИТ!!Цена-21.99(за 2 бр,за 2 врати)!Бъдете модерни през летния сезон!Няма как да останете незабел..

ХИТ!!Цена-21.99(за 2 бр,за 2 врати)!Бъдете модерни през летния сезон!Няма как да останете незабелязани!

Лого проектор за директно вграждане във врата на коли. Налични за BMW, Mercedes, Audi ,Volkswagen, , Opel,Ford и Citroen ! Има единствено -тези марки!!

Пълноцветна LED технология за прожектиране показва логото на Вашия автомобил, когато отворите вратата. Водоустойчив и удароустойчив дизайн. Изключително лесен монтаж. С включена фреза за дупки в комплекта.

Проекторите използват само 12V, т.е. няма нужда от инвертори или допълнителни захранвания. С фреза за дупки в комплекта. Изключително издръжливи: 8000 - 10000 часа живот. Поставя се в долния край на вратата. Свързва се към ключа за интериорната светлина. При отваряне на вратата осветява долната част на вратата и проектира логото върху повърхността под колата.

През нощта, проекторите ще ви помогнат да видите къде стъпвате, когато отворите вратата. Ниска мощност, придружена със елегантен дизайн, гарантират ниска топлина, която ги прави по-трайни и безопасни! Не се замърсяват, безшумни са и няма електронни смущения. Енергоспестяващ и високоефективен LED проектор.

Цената е за комплект: 2 броя Когато шофьора седне в колата и затвори вратата, светещото лого, което е проектирано от диодните протектори изчезва.

Не е препоръчително да работят повече от 60 минути, за да се избегне намаляване на продължителността на живота им. Не се препоръчва да се свързват директно към акумулатора.

Комплекта включва: 
- 2 броя проектори;
- 1 брой фреза.

Работим с Еконт с 20% намаление-3.70 до офис.