AHD пакет -8 дигитални камери 1,3 MP висока резолюция- 8 камери + DVR

  • 270,00лв.
  • с ДДС:270,00лв.
  • Код на продукт:ahd8
  • Наличност:В наличност

AHD 8 дигитални камери 1,3 MP висока резолюция - пакет 8 камери + DVR Иновативната индустрия..

AHD 8 дигитални камери 1,3 MP висока резолюция - пакет 8 камери + DVR

Иновативната индустрия за видеонаблюдение разработва нови технологии, стремейки се да отговори на нуждите и търсенето на потребителите. Като фирма занимаваща се с предлагане на техника за видеонаблюдение, ние от своя страна се стремим да запознаваме клиентите си с новостите излизащи на пазара.

Последната нашумяла технология е AHD стандартът.

В момента AHD поддържа 720p, 960P и 1080P HD резолюция . В сравнение с традиционните аналогови продукти, тук качеството на картината е пренесено на много по-високо ниво.

Пълен пакет - дивиар 8 канален + 8  камери или камери за външен монтаж , пълна система.
Готовата система притежава функция позволяваща отдалечен достъп -можете да набюдавате в реално време от всеки компютър и смартфон.

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ
- включва всичко необходимо:

- 8 бр. камери за вътрешно или външно позлване

- 8 бр. адаптери (захранване) за камерите

- 8 бр. готови кабели х 20 метра за всяка камера

- дивиар 8 канален с МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК HDMI мишка - дистанционно управление - адаптер за захранване на дивиар - диск с инсталационни настройки - скрепежни материали. 1.3МП , 8 канален пълен пакет за видеонаблюдение C.c.t.v -hd-dv + 8 камери и записващо устройство
Готовата система притежава SMART CLOUD функция позволяваща отдалечен достъп реален IP адрес можете да набюдавате в реално време от всеки компютър и смартфон.

Охранителната система за видеонаблюдение е напълно готова за поставяне в един малък офис, склад или магазин. Необходимо е само да свържете камерите към DVR-a с помоща на готовите кабели