ВЪНШНА КАМЕРА С ВГРАДЕН СОЛАРЕН ПАНЕЛ И ВГРАДЕНА LI-ION БАТЕРИИ

  • 140,00лв.
  • с ДДС:140,00лв.
  • Код на продукт:ВЪНШНА КАМЕРА С ВГРАДЕН СОЛАРЕН ПАНЕЛ И ВГРАДЕНА LI-ION БАТЕРИЯ
  • Наличност:В наличност

С вградената Li-ion батерия, която се зарежда от соларен панел, тази IP камера е изключително лесна ..

С вградената Li-ion батерия, която се зарежда от соларен панел, тази IP камера е изключително лесна за инсталации и употреба. Соларният панел може да бъде демонтиран от камерата и поставян на място с по-голям достъп на светлина.

Индуктивната светлина на камерата светва веднага, когато човек влезе в обсега и. Това става от 2 Led светлини по 0,75W всяка.

Камерата разполага с 2-ва мощни инфраред диоди, които осветяват нощно време до 10м. Всеки диод по 0,5W.

Камерата е снабдена със слот за карта памет TF до 64GB , на която записвате видеоинформацията. Една 32GB карта може да бъде използвана около 64 дена (около 9000 видеа по 30 секунди) всяко видео ще бъде качено на облак и няма нужда да се притеснявате, че може да бъде изгубено. След, като картата се напълни автоматично, стартира се презапис по хронологичен ред.

Камерата се управлява с приложение, с което можете да променяте голям набор от настройки. 

Чрез приложението, заснемате снимки или видео изображение с висока резолюция.

При гледане в реално време имате възможност чрез приложението да правите запис на това което виждате или да направите снимка, която се записва на телефона ви, а при задействане на сензора за движение се записват на TF картата. Приложението ви осигурява отдалечен достъп с, който можете да изтеглите файлове със записано видео.

Нивото на водоустойчивост е IP67. С елегантен дизайн и лесна инсталация, камерата е идеална да се използва, както за ловна камера така и за охрана.