Електрическа самобръсначка ProMozer MZ-1155

  • 45,00лв.
  • с ДДС:45,00лв.
  • Код на продукт:MZ-1155
  • Наличност:В наличност

Акумулаторната самобръсначка Pro Mozer MZ-1155 е идеална за точно и гладко бръснене.Една от хар..

Акумулаторната самобръсначка Pro Mozer MZ-1155 е идеална за точно и гладко бръснене.
Една от характеристиките на тази самобръсначка е, че можете лесно да коригирате извивките на лицето си и да премахнете дори най-късата брада, което намалява натиска и дразненето при бръснене и коригиране на лицето ви.


Електрическата самобръсначка е снабдена с три плаващи ножа, които следват контурите на лицето ви с много висока точност, а също така плавно и безболезнено подстригват косми дори на труднодостъпни места: ъглите на устата, на челюстта и врата.


Дизайнът на двойния пръстен помага да се увеличи контактната площ между мрежата на ножа и кожата на лицето. Благодарение на такъв добре обмислен механизъм, самобръсначката бързо и безболезнено подстригва дори фини косми.


Остриетата на електрическата самобръсначка Pro Mozer MZ-1153 са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която е известна със своята устойчивост на ръжда, окисляване и способността си да остане заточена за дълъг период от време.


В допълнение към основните остриета, електрическата самобръсначка Pro Mozer MZ-1155 е снабдена със спомагателно острие, разположено на гърба на устройството. Това острие е идеално за подстригване на мустаците, брадата или бакенбардите, за да ги откроите.
Pro Mozer MZ-1155 е идеален както за сухо, така и за мокро бръснене. Той има здрав дизайн с водоустойчиво покритие IPX7 (защита срещу временно излагане на вода), което ви позволява да изплаквате бръснещите глави на устройството под течаща вода.


Електрическата самобръсначка Pro Mozer MZ-1155 може да работи непрекъснато в продължение на около 80 минути, след което е необходимо да заредите заряда на батерията. За пълното зареждане на батерията са необходими 2 часа.

Спецификации:

Тип: Електрическа самобръсначка:
Мощен високоскоростен мотор
Брой бръснещи глави и мрежи: 3 бр
Тип бръснене: сухо,
Тип тример: сгъваем,
Ножове / мрежа: неръждаема стомана
Индикатор за зареждане: LED
Захранване: мрежа / батерия
Време за зареждане: 2 часа
Живот на батерията: 80 мин
Време за задържане на зареждане: до 10 дни
Ниво на шум: ниско
Ниво на вибрации: ниско,
Мощност: 3 W